Masih mencari cara yang paling berkesan & mudah untuk hasilkan pendapatan secara online ?

"DIBONGKARKANFormula Sulit Yang Disimpan Rapi Oleh Segelintir Otai Online  Hasilkan Pendapatan  Lumayan Dengan Produk Digital Secara Santai.."

"..Boleh dilakukan dimana-mana asalkan ada sambungan internet.. "

Bukti pendapatan part time yang saya terima secara autopilot dari Molpay Sahaja.. Tidak termasuk yang bayar secara deposit atau transfer secara manual. 

Dari Meja Soho : Azian Bin Usman 

Syarikat : ZYAN ONLINE MARKETING  (SA0170036-A)

02 Jun, 2016

Assalamualaikum & salam sejahtera..

Nama saya Azian Bin Usman, di internet saya lebih dikenali dengan panggilan Zyan, saya sudah terlibat dengan dunia perniagaan internet sejak tahun 2009 lagi. Saya aktif dengan penjualan produk digital dalam dan luar negara, produk sendiri dan juga sebagai agen affiliate. Saya juga mempunyai blog sendiri iaitu Internetmudah.com

5 minit dari sekarang saya akan dedahkan kepada anda bagaimana nak hasilkan wang tambahan hanya dengan menjual produk digital malah jika anda berikan produk digital secara percuma kepada sesiapa sahaja anda masih tetap boleh menghasilkan pendapatan jika anda tahu caranya.


Saya sebagai speaker di putrajaya sempena seminar Biz Online

Sedikit pengalaman pahit, bertahun-tahun saya telah cuba pelbagai cara menjana pendapatan online. Pelbagai panduan & teknik buat duit telah saya pelajari namun hasilnya tetap kosong. Banyak wang telah dihabiskan untuk pelajari segala macam jenis teknik buat duit. Akhir sekali barulah saya nampak jalan bahawa untuk menjana pendapat yang lumayan & konsisten di internet ialah dengan MENJUAL PRODUK SENDIRI. 

Ini kerana, dengan menjual produk sendiri, kita tidak perlu bersaing dengan sesiapa pun kerana produk kita unik. Malah proses pemasaran juga akan jadi lebih mudah sebab tiada persaingan.  Jika anda perhatikan kebanyakan JUTAWAN-JUTAWAN online pun mempunyai produk sendiri. 

Namun yang menjadi halangan terbesar buat saya ialah TIADA IDEA & TIADA BAJET yang tinggi untuk hasilkan produk sendiri. 

Bukan Sahaja Tiada Bajet, Saya Juga Tidak Punya Banyak Masa Untuk Berikan Komitmen Kerana Pada Masa Itu Saya Masih Lagi Bekerja

Semasa saya masih bekerja, gaji yang diterima memang tak cukup.. bukannya saya tidak bersyukur tetapi zaman sekarang pendapatan tambahan selain dari gaji memang sangat diperlukan akibat faktor kos sara hidup yang semakin meningkat. Ditambah pula dengan pengenalan cukai baru dan sebagainya.

Namun apabila saya mahu cari peluang buat duit tambahan, diganggu pula dengan urusan kerja, 

Berikut merupakan antara masalah yang saya hadapi:

 • Tiada idea nak hasilkan produk
 • Tiada bajet yang tinggi untuk hasilkan produk
 • Tiada masa lapang untuk berikan komitmen

Akhirnya Saya Buat Keputusan Untuk Hasilkan PRODUK DIGITAL sendiri! 

Dengan produk digital, saya tidak perlu:

 • Keluarkan bajet yang tinggi
 • Simpan produk
 • Bungkus produk
 • Hantar produk 
 • Melakukan semakan sama ada produk sudah sampai atau belum
 • Upah pekerja
 • lain-lain perkara yang menyusahkan

Alhamdulillah, produk pertama saya berbentuk Ebook telah hasilkan jualan sebanyak 1500 unit dalam masa 2 bulan sahaja. Kemudian saya terus mengeluarkan produk-produk digital yang lain dalam bentuk audio, video dan Alhamdulillah telah hasilkan pendapatan yang pasif buat saya.

Kerja Sekali Pendapatan Berkali-Kali (Pasif Income)

Walaupun ketika saya sedang bercuti bersama kawan-kawan, pendapatan tetap mengalir tanpa bantuan seorang pun pekerja. Dan tiada seorang pun tahu apa sebenarnya yang saya lakukan. 

Ini bukan cerita dongeng, malah saya pernah hasilkan keuntungan bersih RM2000 - RM3000 dalam masa beberapa jam sahaja sewaktu saya sedang bosan beratur (ramai sangat orang) untuk melihat animasi 3D  . Apa yang saya buat hanya membuka smartphone dan hantarkan email kepada prospek saya berkenaan tawaran diskaun untuk produk digital saya. 

Malah saya juga telah buat keputusan untuk berhenti bekerja apabila pendapatan sehari mencecah jumlah gaji sebulan di tempat kerja saya pada ketika itu. 

Terpulang sama ada anda mahu percaya ataupun tidak. Saya cuma mahu kongsi pengalaman saya, Anda boleh tutup halaman ini sekarang sekiranya anda merasakan saya ini penipu besar.

Bukti Jualan Melalui Molpay & Maybank2u

Saya bukan jenis yang suka putar belit fakta seperti sesetengah "otai" yang paparkan pendapatan atau bukti kejayaan seperti rumah atau kereta mewah hasil dari bisnes A tetapi yang diajar kepada anak muridnya adalah bisnes B, walaupun saya ada melakukan perniagaan lain seperti menjual produk fizikal , affiliate marketing dan juga servis menghasilkan web, bukti pendapatan diatas adalah 100% daripada produk digital & dijual di pasaran tempatan sahaja secara part time.

Antara senarai produk digital yang saya jual ketika ini:

 • Panduan Bina Blog Wordpress
 • Panduan Pemasaran Video
 • Panduan Keyword Research
 • Pakej Teknik Clickbank
 • Pakej Video Markethealth
 • Video Case Study 5k 
 • Dan ada beberapa lagi produk yang sudah tamat tempoh tawaran & ditutup jualan kerana sebab-sebab tertentu.

Kiranya bisnes produk digital ini hanyalah sebahagian dari sumber pendapatan saya secara part time dalam kategori pasif income, sifu saya pernah berpesan supaya banyakkan sumber pendapatan.

Adakah anda juga mahu ada pendapatan sampingan dengan bisnes produk digital?

Saya Perkenalkan Panduan

"Bisnes Produk Digital Edisi 1"

*Panduan ini terdiri daripada 1 Ebook & 5 video tutorial

Apa kata Tuan Muaz Faris?

Apa kata Tuan Muda Akram Hashim?

Panduan ini dihasilkan berdasarkan pengalaman saya selama 6 tahun dengan bisnes produk digital, Dan produk ini memang dicipta khas untuk orang seperti anda!

Dengan panduan ini anda akan ketahui bagaimana:

 • Mencari idea produk digital  - Ramai yang ada masalah ini justeru itu saya telah lakukan kajian dan bukukan dalam panduan ini. Jika anda tidak mahir dalam bahagian ini segala usaha anda hanyalah sia-sia.
 • Mempromosi produk digital - saya bukan sahaja menunjukkan ada peluang perniagaan dengan bisnes produk digital tetapi saya juga tunjukkan anda cara pemasaran yang betul untuk menghasilkan jualan bagi produk digital anda. 
 • Menjual produk digital - Saya juga ajarkan cara menjual produk digital dengan berkesan,  bagaimana mempengaruhi prospek untuk membeli daripada anda.
 • Menghasilkan surat jualan yang power - surat jualan atau lebih dikenali sebagai copywriting sebenarnya bukanlah sukar untuk ditulis, saya akan tunjukkan anda formula yang mudah untuk anda hasilkan surat jualan anda sendiri tanpa perlu upah orang lain dengan bayaran yang mahal
 • Menghasilkan Ecover yang menarik - saya juga ajarkan anda bagaimana hasilkan ecover yang menarik, malah percuma. Budak darjah 3 pun boleh buat.
 • Menjana pendapatan yang pasif - Dengan produk digital anda boleh hasilkan pendapatan pasif, saya akan tunjukkan bagaimana caranya.

InsyaAllah, Panduan Ini Akan Membantu Anda Hasilkan Pendapatan Sampingan Sekiranya Anda Ikuti Ilmu Yang Saya Sampaikan.. 

Saya bukan tuhan yang boleh memberi jaminan pendapatan buat anda, namun saya sudah cuba sebaik mungkin untuk hasilkan panduan ini, sekiranya anda tidak faham anda boleh bertanya saya pada bila-bila masa sahaja berkenaan produk , pemasaran & sebagainya..  Saya sedia membantu! 


Dengan Panduan Ini Anda Akan:

 • Miliki bisnes sampingan yang tidak mempunyai kos pengurusan yang rumit.
 • Menjana pendapatan pasif  tambahan RM1000 sebulan ( InsyaAllah) 
 • Diri anda akan lebih dikenali, sangat bagus untuk membina networking & meningkatkan prestasi bisnes anda yang sedia ada
 • Digelar pakar walaupun anda tidak mahu akan gelaran itu, secara automatik anda akan lebih dipercayai.
 • Tidak risau sekiranya pergi bercuti kerana masih ada bisnes yang boleh berjalan 24 jam secara auto

AWAS! Panduan Ini Bukan Untuk Semua Orang

Sekiranya anda mempunyai ciri-ciri berikut, maka panduan ini bukan untuk anda:

 • Malas membaca, jika  malas membaca bagaimana anda nak mahir?
 • Tidak mahu bertindak 
 • Tidak suka trial & error, (setiap kejayaan pasti akan ada halangan)
 • Suka memberi pelbagai alasan untuk tidak keluar dari zon selesa
 • Mahu duit cepat tanpa usaha
 • Belum buat apa-apa lagi dah putus asa
 • Suka mencari kesalahan orang lain
 • Sentiasa berfikiran negatif

Jika anda mempunyai salah satu atau semua ciri-ciri  yang saya sebutkan diatas ini, sila tinggalkan halaman ini segera.  Panduan ini hanya untuk anda yang benar-benar serius sahaja untuk mempunyai pendapatan sampingan yang lumayan dengan produk digital!

 VIDEO BONUS SEKIRANYA ANDA BERTINDAK HARI INI..

Saya berikan tambahan lagi video bonus iaitu case study bagaimana saya menjana RM5000 dengan produk digital dalam masa 24 jam sahaja.

Apakah Yang Terkandung Dalam Panduan Ini?

*Anda akan menerima panduan ini melalui email selepas bayaran anda disahkan, produk tidak akan dipos ke rumah anda.

Panduan ini merangkumi :

 • EBook (PDF)
 • 5  Video tutorial yang akan ditambah dari masa ke semasa
 • 4 video bonus case study 5k
 • Update Percuma 

Panduan ini bukan hasil dari copy paste di website lain, tetapi hasil dari pengalaman saya selama 6 tahun dengan menjual produk digital. 

Berapakah harga panduan ini? 

Harga promosi yang saya tawarkan hari ini ialah RM70 sahaja untuk masa yang terhad

Ya! Hanya RM70 dan anda akan miliki kesemua pakej yang mengandungi Ebook , Video & juga Bonus. 

Pakej ini sekarang adalah edisi 1 dan akan ditambah lagi kandungan dari masa ke semasa dan harga panduan ini juga turut dinaikkan kepada RM120 apabila edisi 2 telah siap. Bagi anda yang sudah mendapatkannya pada harga RM70 anda akan dapat tambahan seterusnya secara percuma. 

Namun harga RM70 ini hanya sah untuk masa yang terhad sahaja.

Apabila tempoh promosi tamat, harga akan dinaikkan kepada RM100 

Anda Masih Ragu?

Bagaimana Jika Saya Tawarkan 100% Jaminan Wang Dikembalikan Selama 365 hari! 

Saya beri jaminan 365 hari wang dikembalikan tanpa banyak soal jika anda sudah praktikkan panduan ini dan tiada sebarang hasil. 

Ya! Anda dapatkan panduan ini sekarang dan jika dalam masa beberapa bulan anda sudah ikuti panduan ini dan tiada sebarang pulangan dalam bisnes produk digital, hubungi saya dan saya akan kembalikan wang anda malah saya akan tambah lagi RM100 kerana sudah membuang banyak masa anda! Kenapa saya sanggup berikan tambahan RM100? sebab saya yakin dengan panduan saya, saya sudah kongsikan sebaik mungkin apa yang telah saya lalui sepanjang 6 tahun dengan produk digital.

Perlu diingatkan panduan ini bukan jaminan untuk anda memperoleh pendapatan yang sangat lumayan, tetapi saya akan cuba bantu sebaik mungkin untuk berkongsi ilmu dengan anda melalui model bisnes produk digital. panduan ini mungkin bantu anda dalam 30% sahaja selebihnya terletak pada usaha anda sendiri. Saya sudah tunjukkan jalan, anda hanya perlu bertindak sekarang juga! 

 

Yang Ikhlas
Azian Bin Usman
 
Internetmudah.com
zyan.my/fb

Copyright © 2015. Zyan Online Marketing | DisclaimerPrivacy Policy | Tos

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.