Percaya tak? Jika Saya Katakan Kebanyakan Rakyat Malaysia Tidak Baca Penuh Ayat Iklan Anda?

Itu yang jadi macam ni... 

Yang jadi mangsa ialah peniaga facebook seperti anda yang dah penat tulis ayat iklan yang panjang-panjang tapi mereka tak baca..

Mahu reply setiap satu komen pula tak sempat..  Jika 30 orang anda terlepas reply komen, 20 daripadanya memang berminat mahu beli..

Anda sudah kerugian jualan sebanyak RM1400 seandainya produk anda berharga RM70 seunit.

Lagi menyedihkan...

Bayar iklan RM500 - RM1000 sehari, tapi tak sampai 10 orang pun yang Whatapps/sms. Respon tetap kurang.. 

Sedangkan ayat dah cantik, call to action pun JELAS

Pernah terjadi kepada anda?

1 Sebab Utama.. 

Mereka TAK BACA IKLAN ANDA, nampak gambar terus komen, mungkin sebab mereka malas nak baca atau tak sempat kerana ada urusan lain yang perlu segera diselesaikan..

Mahu atau tidak, anda TERPAKSA reply setiap komen yang diterima untuk tingkatkan respon audience atau anda bakal kehilangan bakal pelanggan yang sangat ramai..

Tetapi bagaimana?

BERITA BAIK buat anda! 

Lihat Bagaimana Software Underground Ini  Boleh Bantu Anda Reply Semua Komen Dengan Mudah Seterusnya Dapat..

Kurangkan Kos, Jimatkan Masa & Tingkatkan Jualan Anda Sehingga 200%!

Klik Butang Play Untuk Melihat DEMO

 >>> Rujukan demo post sambal kering ikan bilis

Berapakah harganya?

Melihat pada keupayaan software ini, sebenarnya jika dijual pada harga RM600 pun masih berbaloi. Betul tak?

Namun khas untuk anda yang benar-benar mahu meningkatkan lagi potensi bisnes online anda. Anda hanya perlu bayar RM120 sahaja + percuma update. Kemudian jualan software ini akan ditutup apabila sudah mencukupi kuota jualan untuk memberi bantuan & support kepada pembeli terawal. 


Antara testimoni yang diterima:

Tuan Safuan Borhan - CEO Virus Marketing. 

Cik Nur Iman Khadijah - Pemilik Bisnes Tudung

Tuan Zamrie - Underground Seller

Apakah Kelebihan Software Ini?

  • Sangat Mudah Digunakan
  • Boleh Digunakan Di Window & Mac
  • Ringan & Tidak membebankan PC Anda
  • Tiada bayaran Bulanan (Buat Masa Ini)
  • Update PERCUMA
  • Boleh Reply semua komen sekaligus
  • Potensi Pelanggan akan MENINGKAT
  • Tiada Pembaziran Traffik
  • Jimat kos! Jimat Masa! Jimat Tenaga!
  • Tingkatkan Engagement Fans Anda
  • Tingkatkan Jualan & Keuntungan!
  • Tak perlu upah staff

Dengan sistem Facebook yang kerap melakukan perubahan adakah software ini akan mengalami masalah?

Sudah tentu software ini akan mengalami sedikit masalah apabila terdapat sebarang perubahan pada sistem facebook. Namun apabila berlaku sesuatu pihak developer akan mengambil tindakan segera iaitu mengemaskinikan software ini.

Lihat Video demo dibawah mengenai update percuma yang pembeli akan terima. Tak perlu bayaran tambahan! 

 

Masih Ragu-Ragu? Kami Berikan Jaminan Wang Dikembalikan Selama 30 Hari

30 Hari Jaminan Wang DIkembalikan

Jika anda tidak berpuas hati dengan software ini, kami akan pulangkan wang anda dan software anda akan kami deactivate tanpa banyak soal.

Software ini bukan untuk semua orang, hanya untuk mereka yang benar-benar serius sahaja yang mahu memanfaatkan sepenuhnya potensi perniagaan mereka. Terutama mereka yang banyak menggunakan iklan di Facebook,  jika pulangan tidak memuaskan maka anda perlu melakukan sesuatu untuk tingkatkan lagi respon audience anda. 


Yang Benar
Azian Bin Usman
Zyan.my
Internetmudah.com


Soalan Lazim

Saya menggunakan Mac adakah software ini boleh digunakan?

-Ya.. boleh.. software ini menggunakan platform adobe air jadi anda perlu install adobe air terlebih dahulu

Saya ada banyak fanpage, adakah software ini boleh uruskan?

- kami dah cuba , setakat ini 51 fanpage dalam satu akaun telah berjaya di uruskan oleh software ini.

Saya dah cuba software ini tetapi ada keluar error, bagaimana ni?

- Pastikan anda sudah tonton video cara hasilkan apps key & secret key dengan betul dan pastikan juga fanpage yang anda gunakan tidak mempunyai sebarang restriction dari segi age & juga country. Mestilah shown to all.

Adakah saya perlu bayar setiap kali ada update?

-Tidak perlu buat masa sekarang

Adakah software ini selamat digunakan?

Pihak kami sudah menguji software ini sejak Ogos 2014 lagi dan setakat ini tidak ada sebarang masalah. Software ini bukan untuk tujuan spamming ataupun autoreply. Tetapi lebih kepada memudahkan kerja mereply komen 

Jika saya tidak berpuas hati adakah saya boleh memohon refund?

- Ya boleh. Kami menawarkan  30 hari jaminan wang dikembalikan. Jika anda mahukan refund hubungi kami dan kami akan deactivate software anda.

Jika berlaku sebarang perkara yang tak diingini adakah pihak tuan akan bertanggungjawab?

- Sudah tentu tidak, itu adalah luar dalam bidang kuasa kami. 

 Bagaimana jika akaun saya diban atau diflag oleh Facebook selepas menggunakan software ini?

- Software ini bukan software spamming, tetapi lebih kepada untuk membantu membalas setiap komen di fanpage dengan mudah. Pihak facebook juga telah meluluskan apps untuk software seperti ini, Setakat ini akaun kami & pengguna selamat,


This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.