Adakah anda tergolong dalam individu seperti ini?  

  1. Nak jadi seseorang yang baru, nak ubah self image tapi tak tahu mana nak mula  
  2.  Banyak kali mencuba untuk ubah tabiat yang lebih baik, lebih rajin, lebih positif tapi sering kecundang di tengah jalan --- mula tapi tak buat sampai habis   
  3. Dah konsisten lebih 21 hari buat tabiat baru tapi tak nampak apa-apa perubahan berimpak tinggi   
  4. Nak jadi seseorang yang baru, bina tabiat baru tapi tak tahu cara nak hadap environment dan circle yang negatif (yang tak membantu driven jadi lebih baik)   
  5. Dah dapat konsisten fasa pertama (7 hari), tapi terstop sekejap, bila nak buat balik rasa tak semangat   Jika YA, anda adalah orang yang sesuai dapatkan ebook 90 Days To A New You ni.

Assalamualaikum dan hai! Saya Insyirah Azhar. Saya juga pernah melalui journey yang besar to a new me macam anda sebanyak 4 kali. 2 Kali gagal, 2 kali berjaya dalam tempoh 3-5 tahun yang lepas.

5 Masalah di atas adalah antara masalah saya dalam membina tabiat yang baru.

Masalah saya tu sampai insult diri sendiri sebab tak "kuat" nak jadi seseorang yang baru. Berharap jadi orang lain yang jauh lebih baik masa tu. Berharap Insyirah ni "lahir" dalam body orang lain yang lebih sukses.

Malangnya itu hanya harapan yang takkan terjadi. Hanya boleh berangan tapi takkan mungkin jadi realiti. 

Saya ada 4 case study journey untuk menjadi diri yang baru sebelum ni (dalam tempoh 3-5 tahun:

  1. Saya cuba atasi ketagihan Facebook - setiap minit check notifications. Deactivate terus selama 1 minggu. End up bila buka je, saya tetap spend berjam-jam in Facebook = FAIL
  2. Saya hanya dengar guided meditation selama 21 hari ++. End up lepas tu saya jadi diri yang lama balik = FAIL
  3. 2nd attempt atasi ketagihan Facebook (sambungan journey no.1). Saya biar je Facebook (active). Masa tu even waktu kerja buka je Facebook dan online Facebook, bila saya guna FB Ads... saya tak bother pun untuk scroll news feed di FB = SUCCESS #alhamdulillah. Masya-Allah. Tabarakallah.
  4. [TERBARU dan LATEST] Saya dah konsisten bina tabiat baru lebih 30 hari. Alhamdulillah. 

 Adakah anda tergolong dalam individu seperti ini?  

  1. Nak jadi seseorang yang baru, nak ubah self image tapi tak tahu mana nak mula  
  2.  Banyak kali mencuba untuk ubah tabiat yang lebih baik, lebih rajin, lebih positif tapi sering kecundang di tengah jalan --- mula tapi tak buat sampai habis   
  3. Dah konsisten lebih 21 hari buat tabiat baru tapi tak nampak apa-apa perubahan berimpak tinggi   
  4. Nak jadi seseorang yang baru, bina tabiat baru tapi tak tahu cara nak hadap environment dan circle yang negatif (yang tak membantu driven jadi lebih baik)   
  5. Dah dapat konsisten fasa pertama (7 hari), tapi terstop sekejap, bila nak buat balik rasa tak semangat   Jika YA, anda adalah orang yang sesuai dapatkan ebook 90 Days To A New You ni.

 Adakah anda tergolong dalam individu seperti ini?  

  1. Nak jadi seseorang yang baru, nak ubah self image tapi tak tahu mana nak mula  
  2.  Banyak kali mencuba untuk ubah tabiat yang lebih baik, lebih rajin, lebih positif tapi sering kecundang di tengah jalan --- mula tapi tak buat sampai habis   
  3. Dah konsisten lebih 21 hari buat tabiat baru tapi tak nampak apa-apa perubahan berimpak tinggi   
  4. Nak jadi seseorang yang baru, bina tabiat baru tapi tak tahu cara nak hadap environment dan circle yang negatif (yang tak membantu driven jadi lebih baik)   
  5. Dah dapat konsisten fasa pertama (7 hari), tapi terstop sekejap, bila nak buat balik rasa tak semangat   Jika YA, anda adalah orang yang sesuai dapatkan ebook 90 Days To A New You ni.

 Adakah anda tergolong dalam individu seperti ini?  

  1. Nak jadi seseorang yang baru, nak ubah self image tapi tak tahu mana nak mula  
  2.  Banyak kali mencuba untuk ubah tabiat yang lebih baik, lebih rajin, lebih positif tapi sering kecundang di tengah jalan --- mula tapi tak buat sampai habis   
  3. Dah konsisten lebih 21 hari buat tabiat baru tapi tak nampak apa-apa perubahan berimpak tinggi   
  4. Nak jadi seseorang yang baru, bina tabiat baru tapi tak tahu cara nak hadap environment dan circle yang negatif (yang tak membantu driven jadi lebih baik)   
  5. Dah dapat konsisten fasa pertama (7 hari), tapi terstop sekejap, bila nak buat balik rasa tak semangat   Jika YA, anda adalah orang yang sesuai dapatkan ebook 90 Days To A New You ni.

 Adakah anda tergolong dalam individu seperti ini?  

  1. Nak jadi seseorang yang baru, nak ubah self image tapi tak tahu mana nak mula  
  2.  Banyak kali mencuba untuk ubah tabiat yang lebih baik, lebih rajin, lebih positif tapi sering kecundang di tengah jalan --- mula tapi tak buat sampai habis   
  3. Dah konsisten lebih 21 hari buat tabiat baru tapi tak nampak apa-apa perubahan berimpak tinggi   
  4. Nak jadi seseorang yang baru, bina tabiat baru tapi tak tahu cara nak hadap environment dan circle yang negatif (yang tak membantu driven jadi lebih baik)   
  5. Dah dapat konsisten fasa pertama (7 hari), tapi terstop sekejap, bila nak buat balik rasa tak semangat   Jika YA, anda adalah orang yang sesuai dapatkan ebook 90 Days To A New You ni.

All infromation is encrypted and transmitted
without risk using a Secure Sockets Layer Protocol.

Copyright 2019 (c) All Rights Reserved
Privacy Policy - Disclaimer - Terms of Service

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.