Apa Bisnes Yang Paling Sesuai Dan Menguntungkan Bila Musim PKP?

Sejak covid melanda negara kita, ramai yang sudah mula kehilangan pekerjaan.. malah ada juga yang dipotong gaji akibat jualan syarikatnya yang merudum.

Disebabkan itu ramai yang mula mencari alternatif lain dengan berniaga. Ada yang menjual biskut, keropok, kek coklat dan bermacam lagi jenis makanan kering..

Tapi tahukah anda.. ada bisnes yang lebih menguntungkan iaitu dengan menjual makanan secara delivery..

Ada satu kisah dalam facebook group suami masak apa hari ini.. seorang jurutera yang terpaksa berhenti kerja lalu berniaga dengan jual ayam golek di kawasan parking rumah.. kini beliau berjaya jual sehingga 20 ekor keatas sehari..

Apabila tiba musim PKP.. ramai yang lebih gemar order makanan secara delivery.. terutama golongan bujang dan yang sibuk dengan urusan harian.. ye.. seperti saya lah.. boleh kata setiap hari saya habiskan purata RM40 – RM50 untuk makanan delivery sahaja..

Oleh sebab itu saya nak rekemen anda satu ebook ni yang berkaitan dengan bisnes makan delivery.. ebook ini ditulis oleh tuan Syaiful yang sudah mula berniaga makanan delivery sejak 2015 lagi..

Dan ebook ini cuma berharga RM30 sahaja boleh dapatkannya disini

Sekejap.. kalau anda dapatkan ebook ini sekarang.. saya nak bagi bonus khas..

  1. Bonus 1 : Video Panduan FB ads – saya akan tunjukkan kaedah mudah bagaimana anda boleh promosikan bisnes makanan anda menggunakan FB ads
  2. Bonus 2 : Video Panduan Google ads – dalam video ni saya akan tunjukan pula promosi menggunakan google ads

Untuk mendapatkan kedua bonus ini. anda hanya perlu menempah ebook ini berharga RM30 menggunakan LINK INI

Kemudian selepas tempahan sila email ke saya : zyanqa@gmail.com untuk menuntut bonus diatas.. saya akan reply email anda disertakan link untuk muat turun bonus berkenaan..

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*