OFFER INI BAKAL TAMAT PADA BILA-BILA MASA!

Salam hormat dan salam sejahtera.. 

Hai, Saya Zyan,  saya seorang online marketer yang sudah bergiat aktif secara full time sejak 2012.. Saya ada berita baik buat anda yang terlibat dalam pemasaran online untuk produk dan servis anda.. 

Kini anda boleh gunakan kaedah yang super evergreen dan antara yang paling berkesan untuk menghasilkan jualan lebih tinggi.. lebih konsisten.. dan lebih mudah untuk diuruskan! 

Tak perlu lagi risau mengenai jumlah pesaing yang anda kena hadapi sekarang sebab rata-rata dari mereka tidak tahu lagi mengenai teknik ini. 

Teruskan bacaan anda kalau tak mahu mereka dapat tahu dulu sebelum anda... 

Apakah kaedah tersebut? 

Jawapannya ialah BLOG! 

Blog sebenarnya boleh menjadi mesin jualan yang sangat hebat jika anda tahu cara yang betul untuk gunakannya! 

Kita semua sedia maklum produk atau servis apa pun yang anda cuba jual sekarang, persaingan sangat tinggi..   apatah lagi jika anda menjadi agen, pengedar untuk sesuatu barangan atau servis. 

Jika anda hanya sekadar menjual di wall facebook.. lagi lah ramai pesaing kat situ. Semua sibuk menjual dan menjual.. orang pun bosan.. last-last iklan anda pun semua krik-krik..  

"CUSTOMER SAYA SUDAH BELI DENGAN AGEN LAIN.."

Pernah terjadi kepada anda?

itulah pentingnya 1st impression bila pertama kali prospek nampak anda.. nampak iklan anda...jangan bagi dia sampai lari!

Jika hari ini ada client nak jumpa anda yang katanya berminat untuk mendapatkan produk/servis anda.. 

  • Bagaimana dengan penampilan anda pada ketika itu?
  • Bagaimana cara anda bercakap dengannya? 
  • Apakah mesej yang anda akan sampaikan padanya?
  • Bagaimana anda close jualan pada client? 

Saya pasti anda boleh jawab soalan berikut dengan ilmu yang anda sudah pelajari sebelum ini.. 

Percaya tak anda boleh melakukan kesemua perkara berikut dengan blog! Anda boleh gantikan diri anda dengan blog! 

Itu yang saya maksudkan dengan mesin jualan online anda... 

Bayangkan pelawat yang melayari blog anda (walau pertama kali) sudah mula suka dan yakin mahu berurusan dengan anda..

Adakah dia akan cari dan beli dengan orang lain? 

Sudah tentu lah tidak! malah dia akan lebih bersemangat untuk berurusan dengan anda. 

Maka dengan itu wujudlah panduan terbaru dari saya ini... khas buat anda yang nak tingkatkan conversion pelawat anda kepada pembeli yang setia!

Saya namakan panduan ini.. NINJA BLOG BLUEPRINT! 

KENAPA SAYA NAMAKAN PANDUAN INI NINJA?

Sifat ninja adalah senyap dan bergerak dengan sangat laju, ninja juga sangat licik dalam menewaskan musuhnya... begitulah juga jika anda menggunakan blog dalam marketing... biar buat senyap-senyap.. pesaing tak perasan... tapi dalam diam anda berjaya close banyak sales!  

Bak kata pepatah lama... " Diam-diam tapi berisi " 

Sekarang bukan lagi zaman nak cari pelawat yang paling ramai.. bukan lagi zaman berebut-rebut nak dapat trafk banyak.. apa guna trafik banyak.. tapi jualan kurang.. kalau dulu dari 100 orang pelawat 1 orang akan jadi pelanggan andai.. tapi sekarang dapat 500 pelawat pun belum tentu ada orang beli.. 

Ini semua berpunca dari jumlah pesaing yang sangat ramai dan kaedah marketing online yang boleh dikatakan semua hampir sama! 

SIAPA YANG PATUT DAPATKAN PANDUAN INI?

Panduan ini memang saya sediakan khas buat sesiapa sahaja yang ada masalah berikut:

  • Customer kerap lari beli dengan agen lain
  • Pesaing terlalu ramai 
  • Dah serik buat iklan tapi tak convert
  • Dah banyak habis duit untuk pormosi tapi takde hasil 
  • Nak tambah channel promosi yang baru

Jika anda tergolong dari kalangan mereka diatas.. maka anda wajib dapatkan panduan ini! 

APA YANG ANDA AKAN BELAJAR?

  • MODULE 1  - Dalam module satu anda akan belajar dari segi teknikal. Bagaimana nak hasilkan blog.. dari bermula pemilihan domain.. hosting.. dan cara pasang wordpress , theme, serta plugin yang berkaitan..  Jangan risau.. takde yang complicated.. saya jamin bahagian ini sangat mesra newbie.. anda yang buta IT pun boleh follow sebijik-sebijik..
  • MODULE 2 Untuk module ni lebih kepada cara-cara nak hias blog anda.. content apa nak letak.. susunan blog anda yang simple dan sedap mata memandang..  Bahagian ini yang paling penting kerana menentukan tahap conversion setiap pelawat yang datang.. jika sebelum ini anda pernah buat promosi tapi tak berjaya convert walaupun trafik banyak.. module 2 ni anda akan nampak kesalahan anda sebelum ni dan apa yang anda patut ubah.. 
  • MODULE 3 - Untuk module 3 ni pula adalah bahagian yang paling penting sekali iaitu PROMOSI.. saya kongikan beberapa kaedah promosi berbayar mahupun percuma..  Seperti kempen retargeting.. youtube..  dan channel lain yang anda boleh gunakan untuk promosi blog anda.. Antara kelebihan blog ni..  anda boleh gunakan pelbagai channel untuk promosi.. youtube.. google.. instagram.. twitter.. linkedin.. dan lain-lain.. bukan terhad di FB sahaja.. 
  • BONUS MODULE - Untuk bonus saya tunjukkan case study simple.. bagaimana saya jana komisen tanpa henti hanya menggunakan satu sahaja blog posting..  case study ini sangat istimewa sampaikan anda boleh terus tiru dan buat tak sampai satu jam pun! 
  • GROUP SUPPORT TURUT DISEDIAKAN  - Selepas bayaran anda disahkan, anda akan dibawa masuk ke group khas yang mana anda boleh akses semua material pembelajaran dalam group berkenaan 

*tiada sebarang pengeposan dibuat untuk pakej video ini

JADI BERAPA HARGA PAKEJ PANDUAN INI?

Untuk ilmu yang sangat bernilai ini,  kalau saya jual pada harga RM297 pun sebenarnya masih sangat berbaloi! 

Namun untuk permulaan.. kerana panduan ini masih lagi baru dilancarkan…

Anda boleh dapatkan pada harga RM297 RM97 sahaja!

Dapatkan sekarang sebelum harga dinaikkan! 

0 day 0 hour 4 minutes 33 seconds

Copyright 2019 (c) All Rights Reserved
Privacy Policy - Disclaimer - Terms of Service

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.