Servis Blog

Salam hormat.. berita baik buat anda semua. 

Disebabkan permintaan, maka saya open servis blog ini kepada umum. Ye lah kalau nak buat semua sendiri banyak kerja dan lagi banyak duit nak kena keluar. nak maintain serta berhadapan dengan pelbagai perkara teknikal yang buat pening kepala.. anda pun banyak lagi perkara lain nak uruskan.. jadi kami sediakan servis ini.

Tapi sebelum tu pastikan anda faham dahulu sebab dan kepentingan adanya blog ini. Saya tak mahu lepas anda langgan anda biarkan blog anda tanpa sebarang aktiviti yang menjurus ke arah pemasaran..

Ini rujukan artikel buat anda : 5 Sebab utama kenapa anda mesti ada blog untuk bisnes

https://zyan.my/5-sebab-bisnes-anda-boleh-berkembang-dengan-blog/

Ini pula video rujukan buat anda mengenai sistem wordpress dan plugin yang saya gunakan. 

Video ini adalah antara koleksi video yang kerap saya kongsi dalam group  >> instant profit funnel

Berikut merupakan apa yang anda dapat setelah langgan pakej ini

  • Domain
  • Hosting
  • Plugin berkaitan
  • Premium theme

Bonus Premium 1 : FB group khas untuk support dan strategi marketing

Bonus Premium 2 : Hak reseller panduan FB Assasin (100% masuk ke akaun anda)

Blog anda akan siap dalam masa seminggu selepas bayaran disahkan.

*Perlu diingatkan kami tidak sediakan content. Content anda perlu masukkannya sendiri

Sudah bersedia?

Buat masa ni kami buka untuk 10 client sahaja dahulu pada harga promosi