Untung RM50 setiap unit! Berminat?

Baru-baru ni saya ada buat sedikit kerjasama bersama dengan seorang kawan saya yang juga pemilik kilang, beliau juga ada jual produk kesihatan sejak 3 tahun yang lepas, boleh kata setiap hari beratus order dia dapat malah pelanggan yang repeat order pun sangat tinggi.

Antara produk yang sangat laku keras sekarang ialah JUS DE ROYAL iaitu jus minuman herba untuk kaum wanita, sesuai untuk mereka yang ada masalah dalaman apa sahaja masalah kesihatan wanita.

Audience untuk pembeli produk ini ialah wanita yang berumur 30 tahun keatas dan yang sudah berkahwin.

Disebabkan produk ini sudah lebih 3 tahun berada di pasaran dan ramai pelanggan yang berpuas hati, anda juga boleh menjual dengan kadar keuntungan sebanyak RM50 seunit.

Anda bebas untuk menggunakan platform apa sahaja kecuali shopee , tik tok shop, lazada..

Syaratnya mudah, anda hanya perlu cari pelanggan, pelanggan bayar anda harga jual kemudian anda generate airwaybill melalui easypercel lalu berikan kepada saya.

*Sebaiknya anda jual melalui kaedah COD kerana setakat ni 80% jualan adalah datangnya dari COD.

Selepas anda berikan airwaybill kepada saya, selebihnya pihak HQ yang akan packing dan pos barang tersebut. Anda boleh semak status delivery di dalam akaun easy parcel anda.

Bagi anda yang berminat untuk menjual produk ini anda boleh terus buat tempahan dan ikut arahan yang diberikan di borang ini : https://ezy.la/jusderoyal

Sila baca arahan dengan teliti ya.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*