Dropship USD – Review Dan Bonus Rahsia Shopify

Baru-baru ni saya ada beli satu panduan dropship USD. Panduan ni ajar macam mana kita boleh jual barang secara dropship untuk market luar..

Bayangkan jualan 500k hanya melalui dropship! Kalau dropship kat pasaran tempatan entah bila bole dapat banyak ni kan..

Dah lama saya cari panduan ni tapi baru kali ni jumpa yang versi bahasa melayu yang lengkap siap dengan group support lagi! Memang terbaik!

Ini adalah review dan pendapat saya sebagai pembeli.. boleh tonton video dibawah.

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan panduan ini dan bonus yang saya sediakan.

Sila klik disini : https://zyan.my/rahsiashopify

Apa itu Shopify?

Ianya adalah sistem ecommerce untuk kita melakukan urusan jual beli. Kita boleh letak barang kat situ dan jual pada mat salleh..

Sama juga sistem lain seperti woocomerce.. easystore.. cuma shopify ni lebih kepada pasaran antarabangsa dan kosnya agak mahal USD29 setiap bulan.

Kenapa perlu guna shopify walaupun ianya lebih mahal?

Shopify ni sangat laju dari segi perfomance website.. anda takkan ada masalah website lambat loading, pelanggan pun rasa selesa untuk membeli dengan anda.

Disamping itu shopify ni juga global friendly sebab banyak plugin/app yang sudah integrated dengan shopify.. misalnya payment gateway.. tinggal pilih je lepastu install..

Malah anda juga boleh sync website shopify anda dengan supplier dropship.. tak perlu nak urus satu-satu secara manual.. sangat mudah!

Apakah cabaran dalam bisnes dropship USD ni?

Yang pertama sekali sudah tentu lah dari segi modal.

Kos untuk menten kedai online sahaja USD29 setiap bulan.

Belum termasuk plugin lain dan juga kos untuk iklan

Jadi berapa modal yang diperlukan untuk mula dalam bidang ni?

Selain dari kos mentenen setiap bulan USD29.

Anda kena sediakan modal juga untuk iklan FB ads

Kos iklan FB ads ialah USD5 – USD10 sehari untuk satu iklan.

Dalam FB ads marketing anda kena buat banyak iklan untuk test mana satu iklan yang memberi pulangan. Mat salleh panggil winning campaign..

Dari situ kita boleh mula kira berapa banyak kos dan sales yang telah kita generate..

Dalam panduan ini ada ajar semua tu termasuk kira-kira sekali. Cara tengok data dengan lebih terperinci.. etc..

Jadi saranan saya modal yang anda perlukan sekitar RM800 – RM1000 untuk mula dalam bisnes ni.

Macam mana kalau rugi?

Dalam bisnes apa pun.. rugi itu pasti.. untung belum tentu.. sebab itu pentingnya untuk anda ada ilmu.. daripada kita mencuba semua benda tanpa ilmu dan cikgu yang betul.

Jika anda belum cukup modal tak mengapa.. boleh belajar dulu.. modal anda boleh kumpul kemudian.. jangan terus guna wang saving atau wang kecemasan untuk buat bisnes ni.

Sebaiknya sediakan jumlah wang yang anda dah sedia sekiranya berlaku kerugian.. sekurang-kurangnya.. anda akan melalui proses pembelajaran tu.. daripada anda tak cuba apa-apa..

Sedikit penerangan dalam bentuk video apa itu rahsia shopify,

Jemput tonton dibawah..

Berapa harga panduan ini?

Buat masa ni harga panduan ini ialah RM127 Untuk pakej basic dan RM147 Untuk pakej Advance.. Saya sarankan anda dapatkan terus pakej Advance kerana hanya perlu tambah RM20 sahaja.

Testimoni Student Dalam Group Support

Dapatkan Segera Sekarang

Apakah Bonus yang anda dapat sekiranya beli melalui link saya?

Bonus 1 : Lubuk Dropship X

Lubuk ini tak ramai orang tahu termasuk mat salleh kat luar yang buat dropship ni. Harga supplier pun boleh tahan murah tapi yang paling best dia sertakan sekali bahan seperti video untuk kita promot.

Tak perlu cari di youtube macam yang dalam panduan ni ajar.. anda juga boleh sync terus supplier dropship dengan kedai anda.. Tak perlu gunakan third party seperti oberlo yang kena bayar lagi bulan-bulan USD29

Bonus 1 ni sahaja sudah cukup untuk mudahkan kerja anda serta jimatkan kos. Jimat masa dan jimat duit!

Bonus 2 : Shopify Gratis

Bukannya saya nak bagi anda akaun shopify percuma tapi saya akan kongsikan apa yang anda boleh buat untuk generate wang tambahan sekurang-kurangnya dapat cover bulanan kedai shopify anda.

Tapi kalau anda rajin dapatlah buat modal untuk bayar kos iklan juga.. ini contoh side income yang saya maksudkan.. anda boleh tonton untuk video bonus kedua nanti ye..

Bonus 3 : Group VIP khas dari saya

Tak cukup dengan bonus diatas? Saya akan invite anda masuk dalam group FB yang saya buat khas untuk anda yang beli melalui link saya. Dalam group tu nanti saya akan update lagi video tambahan untuk anda mantapkan lagi ilmu dropship USD ni.

Tak sabar nak beli?

Ikuti langkah berikut :

Beli melalui link ini : https://zyan.my/rahsiashopify

Pastikan semasa melakukan tempahan anda nampak id saya iaitu : “zyankai”

Kemudian setelah selesai, request untuk join group ini tapi pastikan isi nama email dan no invoice untuk saya semak sebelum anda di approve masuk : https://www.facebook.com/groups/296192684832414/

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*