Bagaimana Onpay Bantu Anda Buat Lebih Banyak Jualan

Onpay – Dalam post kali ini saya nak kongsi bagaimana sistem onpay ini boleh bantu kita buat lebih banyak duit dengan menghasilkan lebih banyak jualan melalui database yang kita kumpul.

onpay

Sistem onpay bukanlah sekadar borang tempahan sahaja.. ianya adalah sistem yang bagi saya sangat lengkap terutama untuk usahawan kecil yang baru nak mula meniaga online. Malah dengan kos bulanan yang agak rendah ianya adalah sangat-sangat berbaloi.

“Kadang-kadang pihak onpay ada menyediakan kod kupon diskaun untuk pakej-pakej langganan mereka sempena hari dan peristiwa tertentu. Pada waktu itu anda boleh dapatkan harga yang sangat istimewa..

Berbalik kepada tajuk diatas.. bagaimana onpay ni boleh bantu anda menjana lebih banyak wang.. Kalau nak terang satu persatu agak panjang jadi saya buat dalam bentuk video.

Untuk mudahkan pemahaman anda saya dah susun 3 bahagian dalam format video..

Mohon belajar dengan teliti sebelum saya tarik balik video ini.. meskipun video ini percuma tapi ini lah yang saya sendiri buat untuk hasilkan profit 5 angka setiap bulan.

Bahagian 1 Penerangan pakej dan cara pendaftaran ( Daftar 3 bulan percuma disini )

Bahagian 2 – Penerangan cara penggunaan sistem

Bahagian 3 – Bagaimana boleh bantu anda buat duit guna sistem ini

Buat masa ni saya kongsi 3 video ini sahaja untuk bagi anda faham bagaimana sistem ini boleh bantu anda menghasilkan jualan dengan lebih tersusun…

Ada masa nanti saya akan update lagi di halaman ini..

Untuk permulaan ini sebaiknya daftar dulu sistem onpay secara percuma untuk 3 Bulan.. Selepas itu anda tonton semula video ini satu persatu dan upgrade apabila anda rasa perlu 🙂

Bagi anda yang belum langgan boleh daftar disini untuk 3 bulan percuma

============

Bagi anda yang nak belajar dengan lebih detail cara bagaimana saya dan orang lain buat duit dengan onpay boleh dapatkan panduan simple funnel disini dan juga Onpay Method.

Semoga perkongsian diatas ini bermanfaat!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*