PKP 2.0 apa nak buat untuk hasilkan 4 Angka sebulan tanpa perlu keluar rumah?

Musim PKP ni pasti ada Sahaja yang akan terjejas pendapatan..
Ada gaji yang kena potong. Ada yang kena berhenti Kerja..
juga yang terus hilang punca pendapatan..

Jadi ada tak cara bagaimana nak buat income semasa PKP?

Income yang tak perlu keluar modal yang tinggi..
Income yang tak perlu keluar rumah sebab nak ikut arahan pkp..
Income yang hanya boleh dibuat dirumah Secara online…

Jawapannya ada!

Dan sngat banyak sebenarnya..

Antaranya ialah anda boleh join mana-mana program dropship.. Affiliate ataupun buat servis-servis online.. seperti design.. menulis dan sebagainya..

Namun begitu dalam banyak2 kaedah paling saya suka ialah Affiliate!

Sebabnya nak join pun percuma sahaja.

Platform affiliate yang paling saya rekemen ialah KLIKJER..

Daftar PERCUMA disini

Pilihan produk pun banyak
Malah setiap bulan katanya akan ada tambahan produk baru..
Yang paling saya suka.. komisen pun tinggi sehingga 50% untuk setiap jualan..

Bagi yang tak tahu lagi apa itu klikjer.. boleh rujuk video berikut:

Ini antara komisen yang berjaya saya hasilkan melalui platform Klikjer..

Jadi macam mana nak buat duit dengan affiliate ni Zyan?

Dia ada banyak cara tapi cara yang paling saya rekemen untuk anda buat ialah:

Dengan menggunakan landing page sendiri kemudian anda offer bonus
sekiranya mereka buat pembelian melalui anda..

Ataupun anda bagi sesuatu secara percuma kemudian follow up kemudian..

Sebab tu saya rekemen untuk anda menggunakan onpay..

Dengan onpay.. bukan sahaja anda boleh jual untuk produk anda sendiri..
malah anda boleh set up landing page untuk promot produk orang lain..

Rujuk video dibawah ni..

Jemput daftar onpay 3 bulan percuma disini : https://zyan.my/onpay

Ok sekarang anda dah ada produk dan landing page..

Apa langkah seterusnya?

Promosi kan?

Sabar.. itu kemudian…

Langkah seterusnya ialah copywriting..

Kalau copywriting anda teruk..

Tiada jualan akan terhasil.. promosilah macam mana pun.. orang tak berminat untuk membeli produk anda..

Tapi untuk affiliate ni.. cukup lah sekadar copywriting yang simple.. sebabnya copywriting yang “power” sudah disediakan oleh owner produk..

Tugas anda masih perlu buat copywriting…tujuannya untuk buat orang yakin sebelum klik link anda lagi.. Sebab tu paling mudah sekali ialah tawarkan bonus..

Bagi anda yang nak belajar copywriting yang betul saya rekemen ebook ini oleh cikgu Ali hanafiah..

Beliau antara orang yang hebat dengan skill copywriting… sebab tu orang sanggup bayar beliau sehingga RM3000 untuk satu copywriting..

Now… anda dah ada 3 benda kat atas… Produk (affiliate klikjer), landing page (Onpay) , copywriting (tawarkan bonus)

Baru lah anda boleh mulakan promosi..

Nak promosi macam mana?

Dengan skill copywriting yang anda telah pelajari.. anda boleh gunakannya untuk promosi di blog, seperti saya sekarang ni.. ataupun anda boleh gunakan FB wall anda.. Group.. dan juga mana-mana platform yang dibenarkan..

Jika anda boleh buat video.. post la video anda tu di youtube.. buat video review mengenai produk affiliate tersebut lalu suruh mereka klik link ke landing page anda..

Itu sahaja sudah cukup dan tak perlu modal pun buat iklan.. semuanya percuma..

Namun jika anda ada duit lebih.. baru lah guna duit lebihan itu untuk run iklan berbayar seperti FB ads ataupun google ads..

Video yang anda post di youtube tu pun anda boleh run ads berbayar…
Begitu juga posting2 anda di FB page…. anda boleh terus run fb ads..

Nampak macam mudah kań?

Ya.. sebenarnya mudah kalau anda dah buat.. selagi tak buat memang akan nampak susah..

tapi kalau dah biasa macam saya sekarang.. RM3000 sebulan tu memang tak mustahil nak buat..

Yang penting rajin, terus usaha.. sehingga berjaya!!

Bagi anda yang serius nak belajar dan jana komisen seperti saya boleh dapatkan panduan rahsia klikjer disini

Rujukan :

Daftar klikjer percuma : https://zyan.my/klikjer

Daftar Onpay 3 bulan percuma : https://zyan.my/onpay

Panduan Affiliate klikjer : https://zyan.my/rahsiaklikjer

Panduan Kitab Copywriting : https://zyan.my/kitabcopywriting

Panduan Kumpul database dengan onpay : https://zyan.my/simplefunnel

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*