CARA HASILKAN PASIF INCOME PADA TAHUN 2020

Cara terbaik untuk keluar dari belenggu kewangan ialah tingkatkan sumber pendapatan pasif income..


Pasif income ni adalah pendapatan yang masuk setiap bulan tanpa henti walaupun kita tidak buat apa-apa melainkan monitor dan maintain apa yang ada..


Misalnya anda beli 10 bijik rumah lalu sewakan kesemuanya… setiap bulan anda menerima pasif income hasil dari sewa rumah berkenaan.. selagi ada penyewa yang tinggal di rumah anda selagi itulah wang anda akan mengalir masuk.. kalau tak buat sewa anda juga boleh jadikannya sebagai homestay..


Sama juga jika anda ada 10 bijik ke 20 bijik shop lot lalu anda sewakan kepada owner-owner bisnes.. selagi bisnes mereka masih berjalan selagi itu anda akan dapat pasif income..


Kurang mampu beli rumah atau shop lot?


Anda boleh beli 10 – 20 bijik kereta bezza atau myvi lalu sewakannya.. selagi ada penyewa setiap bulan.. selagi itu wang anda akan mengalir.. kereta itu yang akan bekerja untuk anda.. Cara-cara diatas adalah kaedah yang biasa dilakukan oleh big-big player.. yang ada modal besar… yang sanggup berhadapan dengan risiko yang tinggi.. time dapat income memang sedap… tiap bulan kutip duit.. tapi nak jaga bukan senang… kos-kos kerosakan… baik pulih.. bayar itu bayar ini.. pening kepala nak handel… tapi itulah cabaran dia…


Namun ada cara yang kurang berisiko… mudah dilakukan … tak pakai modal yang tinggi… modal anda cuma komitmen! Yang mana rajin, usaha & tak putus asa dia akan dapat pasif income.. lagi laju dia buat lagi laju income dia akan masuk..


NAK TAU APA?


Jawapannya ialah : bisnes simkad halo telco…


Saya dah perhatikan beberapa bulan model bisnes ini sebelum saya boleh betul-betul decide dan rekomen kepada anda…


Sistem yang canggih… komisen valid.. ramai yang dah dapat income pasif… saya juga merupakan pengguna yang berpuas hati..


Produk adalah pakej langganan internet… (semua orang guna internet)
Tugas kita hanya jual simkad… sesiapa yang langgan data internet.. kita akan dapat komisen setiap bulan selagi pelanggan kita tu stay langgan… dengan syarat kita juga adalah pelanggan yang turut membayar setiap bulan.. barulah komisen kita dikira (win-win situasi)


Bagi yang berminat untuk jadi agen sila daftar disini :

https://valueprepaid.my/agent/sr/Mzk1ODM=


Pastikan upline yang tertera ialah nama saya (Azian Usman)


Isi detail borang berkenaan dengan lengkap kemudian order simkad untuk kegunaan anda seterusnya anda boleh order borong simkad dalam sistem yang sama..


Buat permulaan jual dahulu simkad kepada kenalan rapat anda seperti saudara mara, kawan-kawan atau office mate. Sebab kalau anda tak jual dahulu kepada mereka, mereka pasti akan beli simkad dengan orang lain… . Ada sebarang soalan boleh komen dibawah…

Yang dah order simkad, dan aktif boleh PM saya untuk saya berikan panduan promosi simkad ni…

1 Comment

  1. Jika anda rajin menulis blog atau membuat artikel anda boleh menjana pendapatan pasif. Apa yang anda perlu buat ialah meletakkan link affiliate atau link produk anda pada akhir artikel atau mana-mana bahagian yang anda suka.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*