Buat Duit Dengan Facebook?Ini Rahsianya

Ramai yang bertanya saya ada buat kelas pasal FB ads atau tidak..
Jawapannya tidak lagi buat masa ni dan takde sebarang perancangan pun untuk buat kelas.. sebab bisnes utama saya bukanlah training atau consultansi.. saya pun masih banyak belajar lagi..


Tapi jangan risau..


Blog post kali ini saya susun siap-siap panduan untuk anda belajar bagaimana anda boleh mula berniaga di Facebook.. saya kongsi apa yang saya tahu la ye..


Dari pemilihan produk sehinggalah anda boleh buat iklan berbayar di Facebook.. saya habiskan beribu ringgit untuk belajar semua ni..
Pada saya ini semua dah cukup lengkap dah untuk anda yang nak mula.. anda boleh belajar free free jer.. komitmen anda cuma masa untuk belajar dan hadam… kemudian take action…


Flow dia simple…
1) Buat kajian produk mana yang tinggi permintaan
2) Iklankan menggunakan FB ads
3) Pilih platform apa untuk anda menjual (yang ni saya tak kongi secara detail tapi kebanyakan orang guna whstapp untuk close sale)

Video pertama : Cari produk yang hot dan mudah jual

Video kedua : Persediaan sebelum mula FB ads


Video ketiga : Sambungan – Lancarkan Iklan FB Anda!

itu sahaja buat masa ni, semoga video-video ini bermanfaat buat anda dan jangan lupa ye kongsikan dengan rakan-rakan lain yang memerlukan.

Bagi anda yang berminat untuk dapatkan koleksi template FB ads : rujuk link berikut :

https://zyanonlinemarketing.onpay.my/order/form/fbadstemplate20

Please follow and like us:
error

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*