Tools Wajib Yang Saya Pakai Untuk Jana Income Autopilot

TOOLS WAJIB SAYA PAKAI… 🔥

Jika anda tanya saya apakah tools yang saya gunakan sendiri untuk hasilkan pendapatan autopilot.. 

Saya akan jawab onpay… 

Kenapa?

Sebab ianya bukan sekadar borang tempahan produk.. ramai yang fikir macam tu.. asal buat borang jer.. 

Tapi tahukah anda Onpay mempunyaia fungsi-fungsi yang pada saya cukup lengkap untuk anda yang nak buat jualan secara online.. 

Antaranya : 

▶️ Landing Page

Tahukah anda dengan onpay anda boleh terus buat landing page yang lengkap… 

Tak guna hosting atau platform lain pun selain onpay… domain name pun tak payah beli… 

Tulis je sales letter guna borang onpay tu… 

▶️ Social Proof

Perasan tak jika anda pernah membeli produk di onpay.. ada keluar notification yang mengatakan seseorang telah membeli produk tersebut pada hari ini… atau semalam.. atau seminit lepas… 

Fungsi ni sudah cukup gempak bagi saya untuk trigger orang lain membuat pembelian… 

▶️ Simpan & urus Database

Tahukah anda dengan onpay sangat mudah untuk menghubungi pelanggan atau prospek anda… jadi takde masalah jika anda nak buat jualan pada pelanggan yang sama selepas ini tanpa perlu buat iklan baru.. kat sini sahaja anda dah jimat banyak kos marketing 

▶️ Fungsi Affiliate

Ini yang paling saya suka iaitu kita boleh ajak orang lain untuk promot produk kita, kita boleh monitor prestasi setiap agen, buat bayaran… ya semua dalam onpay 

Bayangkana anda ada ratusan agen yang promosi produk anda… 😎  

Ada banyak lagi Fungsi yang menarik ini saya baru cerita sebahagian… 

Sebab tu munculnya panduan Onpay Method..  memang saya kongsi bulat-bulat apa yang anda perlu buat macam otai-otai lain buat untuk buat jualan ratusan ribu dengan onpay… 

Antara perkara paling mahal yang saya kongsikan dalam panduan ini ialah strategi… ramai boleh daftar dan pakai onpay.. tapi ramai yang tak tahu strategi menjual yang betul untuk buat jualan meletop-letop… 

Apa guna ada ferrari tapi bawak macam kancil 😝

Benda dah proven.. anda hanya perlu belajar dan buat terus…  berhenti dari mencari pil-pil ajaib untuk buat duit online… 

Insyallah panduan ini akan dilancarkan pada isnin ni jam 8 malam…

Please follow and like us:
error

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*