Software ni dah bantu saya buat lebih 5 Angka Setiap Bulan (Percuma Pulak Tuh!)

Salam hormat dan salam sejahtera

Semoga anda dan keluarga dilindungi dan semua dalam keadaan yang baik-baik sahaja.

Hari ini saya nak kongsi dengana anda satu software yang saya dah gunakan sejak Februari lalu yang mana dah bantu saya dari segi pembinaan web, kempen email marketing dan juga halaman keahlian. Semua dalam satu tempat yang sama.. ianya dipanggil systeme.

Software ini web base dan hanya boleh diakses melalui online sama ada melalui komputer atau smartphone. Tak perlu download ke komputer anda.

>> Daftar disini dan masukkan email percuma lalu verified

Ada banyak software atau platform yang fungsi dia lebih kurang sama diluar sana seperti clickfunnel, wix, elementor, tapi setakat yang saya dah guna, systeme ini antara yang termurah dan paling lengkap sekali dengan fungsi email marketing siap boleh auto follow up dan email blast.

Meskipun anda guna akaun percuma anda boleh kumpul sehingga 1000 email, buat 3 website, jika perlu lebih baru lah anda upgrade akaun tersebut kepada yang berbayar, namun begitu sekiranya anda langgan yang berbayar sekalipun ianya lebih murah dah berbaloi jika nak dibandingkan dengan pesaing dia yang ada fungsi yang lebih kurang sama contohnya clickfunnel tu berharga USD97 setiap bulan dan tidak termasuk sistem email marketing. Berbanding systeme ini berharga antara USD27 – USD47 sahaja termasuk dengan sistem email marketing, Paling mahal pun USD97 untuk pakej yang semua unlimited (tapi pakej USD97 ni saya rasa tak perlu pun sebab kita bukannya nak buat beribu website pun)

Bagi yang nak lihat tutorial cara daftar dan cara buat web menggunakan systeme ini, rujuk video berikut:

Video 1 : CARA DAFTAR DAN CARA ASAS BUAT WEB

Video 2 : APA NAK BUAT LEPAS DAFTAR DAN CARA BUAT WEB LEBIH DETAIL

Semoga posting ini membantu anda, terutama anda yang lagi on bajet, sekarang musim pkp lockdown ni banyak benda kita nak jimat, sekiranya anda rasa perkara ini bermanfaat.. sudi-sudi lah share dengan kawan-kawan yang ada buat online bisnes..

Sila join juga group systeme malaysia disini untuk lebih banyak video tutorial.

Terima kasih

– Zyan

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*