Wireless Mic Murah Dan Berkualiti Setanding Mic Premium

Wireless mic yang murah antara gadget yang paling dicari oleh kebanyakan orang terutama yang nak buat content di social media.

Tambahan pula sekarang ni zaman content marketing, dan content yang semakin meningkat naik ialah video. Dengan perkembangan social media seperti tik tok lagi yang semakin hari semakin ramai pengguna.

Kalau anda buka tik tok makin ramai yang buat content tak kira muda ataupun tua..

Salah satu alat yang wajib dibeli untuk mereka yang serius nak buat content tak lain tak bukan ialah microphone. Dan hari ini saya nak kongsi satu wireless mic yang boleh kata murah dan berkualiti.. Sesuai untuk anda yang nak record video outdoor ataupun indoor dengan jarak jauh tanpa perlu risau soal wayar yang berbelit.

Sebelum ni saya pernah beli yang bawah harga RM100 tapi sangat mengecewakan, sound tak jelas dan penuh dengan noise.. tapi kali ni saya jumpa mic yang masih boleh kata murah iaitu bawah RM200 tapi kualiti dia sama macam mic yang harga hampir RM1000.

Nama wireless mic ini ialah TNVI V3, saya sendiri agak terkejut dengan hasil kualiti yang dihasilkan oleh mic TNVI V3. Boleh tengok review daripada brader ni:

Dimana nak beli wireless mic murah dan berkualiti ini?

Saya recommed seller shopee ini cuma pastikan anda pilih ikut kesesuaian smartphone anda. Kebanyakan smartphone sekarang yang latest tidak mempunyai audio jack.. dan hanya ada satu port sahaja..

Jika smartphone anda ialah android biasanya adalah type c . Jika anda menggunakan Iphone pastikan anda pilih option yang untuk cable Iphone.

Wireless Mic Murah

Anda boleh terus semak atau buat pembelian disini

Seller mic ni pun juga sangat trusted.. Banyak review dari pembeli yang berpuas hati.. Paling penting barang ready stok bukan hantar dari China. Jadi anda tak perlu risau soal delivery. Tak perlu tunggu berminggu-minggu.

wireless mic murah

Jika anda mendapati stok seller tersebut telah pun habis. Jangan risau. Masih ada ramai lagi seller lain yang jual. Cuma pastikan anda semak dahulu pada bahagian review. Dan pastikan sekali anda membeli yang version 3.

Jangan lupa dapatkan disini sebelum stok habis.

1 Comment

  1. Assalamualaikum tq all.. mmg saya amat2 memerlukan

    In syaa Allah,25hb duit kwsp masuk,jadi saya nak grab betul2 tolong ajarkan saya please. Saya mmg nak ubah hidup..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*