Yoodo Promo Code – FREE CREDIT RM20 Untuk Anda!

🎉🎉 NAK JIMAT?? PAKAI YOODO!!!!

Sedang Mencari Yoodo Promo Code?

Terbaik betul lah Yoodo … baru register.. x sampai sejam dapat notification kata sim kad dah otw…

Siap dia bagi tau location rider tu lagi berapa minit nak sampai.. saya terus call cakap saya ada kat starbak dia terus datang dan pass simkad.kalau tak nanti dia pi rumah saya.. saya pulak kat luar.. terbaik abg rider..

Boleh tengok timing saya dari register sampailah simkad sampai


Dapat je simkad saya terus activate..
Sekarang dah boleh guna..

Dah la laju.. jimat pulak tu sebab kita boleh pilih nak pakai berapa banyak data..
Nak add on by app pun boleh..
Kalau anda banyak pakai FB..
20gb untuk FB cuma RM5 je sebulan..

Yoodo Promo code

Kalau youtube 20gb RM10 sebulan..
Kalau anda main PUBG sekarang ada promo sampai bulan 4 ni … tak payah bayar..

Lepastu yoodo ni transparent.. berapa banyak kita pakai berapa banyak data yang tinggal.. dia bagi tau siap-siap.. semu ada kat app dia.
Takde la caj caj tersembunyi macam telco lain2 tu.. tau2 je data dah abis.. cendol betul..

Saya daftar yoodo untuk second line sebab kadang2 digi tak dapat coverage.. yoodo dia pakai “CELCOM”

Jadi saya amik pakej yang 2gb sahaja iaitu rm12 sebulan.
T
api paling gempak saya rasa dia punya app yoodo ni..

Sebab boleh customize macam-macam..
Cuba install dan daftar dulu..

Tapi sebelum tu.. Anda akan dapat percuma kredit RM20 kalau anda daftar guna link saya kat bawah ni.. anggap je lah saya rekemen hehe..
Nanti saya dapat RM20 anda pun dapat RM20.. win-win situation..

Install dahulu app anda di google playstore atau apple store

Kemudian lepas dah install ikut arahan untuk dapatkan simkad yang baru lalu masukkan kod promo ini bdiyx3394 di halaman confirmation page.

Nanti anda dapat RM20 , kalau anda tak masukkan kod atas ni anda takkan dapat RM20 ye..

Selamat mencuba! 🙂

Please follow and like us:
error

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*