JANGAN BUAT 3 PERKARA INI SEBAGAI AFFILIATE!

Ramai yang tahu mengenai affiliate.. ramai yang nak buat duit dengan affiliate, tapi tak ramai yang tahu cara yang betul untuk mempromosi dan menjual produk affiliate…

Ini antara kesilapan ramai newbie yang nak promot sebagai affiliate.

1) COPY LINK AFFILIATE TERUS LETAK KAT WALL FB

Saya perati.. ramai yang buat cara ni.. ” ada yang nak tahu cara sekian sekian.. klik link ini..”

Haa.. dia terus tepek je link macam tu.. lepastu harap ada yang beli… last-last krik-krik.. berakhir dengan kekecewaan..

Nak buat kaedah ini bukannya tak boleh.. tapi tengok lah dulu berapa ramai followers anda.. berapa ramai kawan FB anda..
kumpul dulu kawan fb dan followers ramai-ramai kalau nak promot cara macam ni ya..

2) PILIH PRODUK AFFILIATE YANG HARGA MAHAL..

Produk affiliate yang dipilih untuk promot sangat mahal… memang la takde orang beli..

Produk murah dengan produk mahal.. strategi dia berbeza… kalau mahal.. kita kena buat orang rasa murah atau berbaloi dengan harga tu.. baru dia akan beli melalui link kita.

Sekurang-kurangnya tawarkan bonus seperti yang saya buat baru2 ni untuk panduan lubuk china.. harga RM149.. sy promot 2 hari terakhir sebelum harga naik lagi.. dah jadi top 10 affiliate panduan tu.. tu belum saya promot kaw-kaw lagi tu..

3) TIDAK KUMPUL DATABASE

Ini antara kesilapan terbesar buat newbie.. promot penat-penat link affiliate tu.. tapi satu database pun tak kumpul… kalau dapat komisen pun sekali tu jer..

Sebab tu sy bebel banyak pasal database sebelum ni.. sekurang-kurangnya dengan database anda boleh promot berkali-kali.. boleh promot produk lain..

Tak perlu mula balik dari kosong.. penat.. dengan ada database anda tak perlu struggle lagi dalam membuat jualan…

============

Ni lah antara masalah-masalah paling ketara saya nampak pada newbie..

Sebab tu saya hasilkan pakej simple funnel & onpay method.. ada pembeli yang dah buat income affiliate walau tak ramai followers.. ada yang dah mula kumpul database.. ada yang dah lancar produk ebook sendiri lepas belajar melalui pakej ini..

Tools pun saya tak suruh pakai yang mahal-mahal sampai kena bayar sampai ratusan usd.. cukup guna sistem onpay.. murah.. berbaloi.. group support pun mantap.. fungsi2 baru pun kerap ditambah..

Sempena ramadhan ni saya lancarkan combo untuk kedua pakej ini pada harga RM100 sahaja.. kalau tak anda kena bayar RM167 untuk kedua pakej ini..

Namun hanya sah untuk 4 hari ni je.. lepastu saya tutup terus.. berminat?

Sila layari : https://www.zyanweb.com/combopkp

Please follow and like us:

1 Trackback / Pingback

  1. Income 4 Angka Seminggu Auto Masuk Akaun Bank Bila Gunakan 1 'Tool' Ini Sahaja - khairulnizam.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*