PANDUAN APA YANG ZYAN JUAL & YANG MANA SAYA PATUT BELI?

Ini antara soalan yang kerap saya terima sebab ye lah.. saya memang ada jual banyak panduan dan kebanyakan panduan memang asalnya dari pertanyaan kalangan pembeli dan followers sebelum ini.. 

Dalam posting kali ini saya akan kongsikan panduan apa yang saya jual dan panduan mana yang sesuai buat anda.. 

  1. Simple Funnel – RM70 

Apa itu simple funnel? Ianya adalah panduan video bagaimana anda boleh mulakan kempen mengumpul database menggunakan sistem onpay.. saya pasti anda tahu kan apa kelebihan database ni.. bila2 masa kita boleh promot dan buat duit.. tak payah bergantung sepenuhnya dengan FB ads lagi.. 

Panduan ini lebih sesuai untuk anda yang dalam niche education.. niche kewangan… niche buat duit.. kita pun tahu niche ni antara yang paling tinggi permintaan.. evergreen pulak tu.. Jual mahal pun still ada yang masih beli.. 

Selain itu panduan ini juga sesuai buat anda yang nak masuk game affiliate dengan lebih serius..

Bagi anda yang nak dapatkan panduan ini boleh layari link ini

2)  Onpay Method – RM97 

Panduan ni agak advance.. Ianya lebih kepada pelancaran produk menggunakan sistem onpay..  panduan ni khas saya buat untuk anda yang berminat melancarkan produk digital seperti ebook dan video.. 

Ilmu ni saya dah gunakan berkali-kali sehingga menghasilkan jualan 6 angka hanya melalui produk digital dan dibantu dengan sistem onpay sahaja.

Panduan ini memang sangat sesuai jika digabungkan dengan simple funnel diatas dan memang biasanya saya akan offer panduan ini pada mereka yang dah beli simple funnel.

Boleh lihat disini web jualan untuk onpay method

3) Ninja Blog Profit – RM97 

Panduan ni berkenaan dengan cara bagaimana anda boleh jadikan blog anda sebagai mesin duit.. ya.. menjual menggunakan blog… ini bukan panduan untuk anda jadi seorang blogger tapi panduan bagaimana jadikan blog untuk meningkatkan jualan anda… 

Jika anda agen coway.. cuccko.. shaklee.. agen takaful.. hartanah.. kewangan… speaker.. trainer… panduan ni Sangat sesuai.. sebab pesaing anda tak ramai pun yang buat..

Malah kaedah ni lagi padu jika digabungkan dengan penggunaan iklan berbayar seperti FB ads (Saya ada tunjuk sekali dalam ni)

Boleh lihat disini untuk detail lebih lanjut

4) Rahsia Ecom – RM89 

Ini pula panduan bagaimana anda boleh jana pendapatan dengan ecommerce.. namun ini adalah panduan basic.. tujuan utama ialah untuk dedahkan cara yang paling murah dan paling jimat untuk hasilkan web ecommerce.. saya juga ada tunjukkan kaedah pemasaran fb ads yang simple.. 

Jika anda baru nak bermula dengan ecommerce.. panduan ni sesuai buat anda.. namun disebabkan banyak panduan-panduan baru dan kelas berkaitan dengan ecommerce saya telah tutup jualan panduan ini.

Pilihan sistem ecommerce juga semakin banyak dan semakin murah.

5) Rahsia FB group – RM60 

Panduan ini pula Ialah kaedah bagaimana anda boleh hasilkan jualan yang Sangat lumayan Hanya menggunakan platform FB group… konsepnya sama seperti simple funnel diatas tapi menggunakan FB group.. saya banyak kali lancarkan produk melalui FB group dan tidak pernah kurang dari 5 angka setiap kali pelancaran… 100% melalui FB group Sahaja.. 

Kalau anda nak jimat kos.. tak nak langgan sistem yang ada bayaran bulanan… panduan ini sesuai buat anda… boleh dapatkannya disini

6) Rahsia Affiliate Klikjer – RM127

Bagi anda yang berminat mahu buat duit dengan affiliate, panduan ini antara yang paling sesuai buat anda.. anda tidak perlu pening nak beli stok atau simpan barang . cukup dengan promosikan panduan orang lain yang anda boleh pilih di platform klikjer..

Dalam panduan ini saya dedahkan bagaimana saya hasilkan komisen lebih 5 angka hanya dengan penggunaan blog, youtube & FB ads. Anda sendiri boleh pilih nak guna platform percuma atau berbayar untuk promosi. Terserah anda.

Nak beli panduan ini? Klik disini

7) Instant Database Funnel – RM50

Dalam panduan ini pula saya kongsikan channel-channel yang anda boleh gunakan untuk kumpul audience dan simpan database, ada yang percuma ada juga yang berbayar.

Anda akan nampak dengan lebih jelas platform mana yang anda nak guna dan mana yang terbaik untuk bisnes anda. Lebih-lebih lagi jika anda seorang yang nak kurangkan kos pengiklanan.

Boleh dapatkan panduan ini disini

8) Panduan FB & Google Retargeting

Panduan ini biasanya saya offer untuk upsale, kebanyakan memang untuk pembeli sedia ada sebab tu saya tak promosi panduan ni pada umum.. Ianya adalah panduan bagaimana nak buat promosi pada audience sedia ada seperti pelawat blog dan website kita..

Namun ini adalah panduan yang basic sahaja.. Bukannya yang terlalu advance.. saya hanya tunjuk apa yang anda perlukan sahaja tanpa perlu berkerut kepala fikir setting apa nak buat..

Panduan Retargeting – Klik disini

9) Panduan Quick Funnel

Panduan ini adalah panduan step by step bagaimana anda boleh buat jualan menggunakan FB ads tanpa perlu pening nak jual apa..

Basically, saya dah sediakan cadangan produk apa nak jual iaitu produk kesihatan Black G,, serta langkah demi langkah apa nak buat, ini adalah kerja sama saya dengan Cikgu Ali Hanafiah..

Link tempahan Quick Funnel

Sebenarnya banyak lagi panduan yang saya buat seperti panduan wordpress, shopee, FB ads , email marketing tapi saya terpaksa tutup jualan kerana lambakan panduan lain yang lebih kurang sama..

Saya juga tak mampu nak kejar perubahan teknologi yang begitu cepat terutama yang melibatkan sistem dan teknikal.

1 Trackback / Pingback

  1. High Income Skill Hasilkan 5 Angka Sebulan – Skill No 4 Paling Saya Suka – Zyan.my

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*